viernes, 9 de mayo de 2008

OBJECTIU ACONSEGUIT "TITAN 08"

Finalment hem pogut participar de l'edició més dura de la Titan Desert, aquest any l'organització ha marcat un recorregut que en molts cassos s'ha fet insalvable. Això ha provocat molts abandonaments i ha creat una selecció molt exigent.


Felicitar a tots els components de l'equip NOVARE LA SALLE - SANTIVERI, ja que han demostrat ser tots uns titans, doncs l'esforç i el patiment que han esmerçat en aquesta prova han estat molt grans.


Felicitar especialment al Joan Llordella pel seu resultat, els que vam estar allà sabem que 3 corredors eren els més forts i un d'ells era el Joan i m'atraveixo a dir que amb un equip que l'hagués pogut recolzar d'aprop, la classificació s'hauria decantat cap al nostre equip.

Agraïr als nostres patrocinadors l'esforç i el suport que ens han donat, sense els quals no podríem haver acabat aquesta Titan Desert '08. Gràcies a: Novare Outsourcing, La Salle, Santiveri, Atac, De Bany, Vèrtic outdoor, Compe GPS, Alpcross, Grabalosa Metàl·liques i també molt especialment al nostre servei mecànic de Tomàs Domingo, ja qua amb el Crhistian tot era solucionable.

Segur que serà una aventura que tots recordarem temps i que alguns de nosaltres, ja estem esperant repetir.






A fondo. P.d. No en vol la.






No hay comentarios: