lunes, 1 de septiembre de 2008

KILIAN JORNET GUANYA L’ULTRA-TRAIL DU MONT-BLANC 2008.

Aquest cap de setmana s’ha disputat la cursa que per molts és la referència de les curses de muntanya; per entorn, històric, duresa, vellesa i nivell de participants. Estem parlant d’una prova que en la distància llarga, els corredors han de fer 166km amb un desnivell positiu de 9.400m (nois, gairebé 20.000 de desnivell acumulat !!!).

Doncs bé, aquest any, malgrat s’ha augmentat la distància i desnivell positiu respecte d’altres edicions, el corredor de SALOMON-SANTIVERI, Kilian Jornet, ha batut el record de la prova i l’ha guanyat amb més d’una hora d’avantatge amb respecte del segon classificat (el nepalí Dawa Sherpa) amb un temps estratosfèric de 20h56’50”, malgrat els 15’ de penalització que li va posar l’organització…

En fi, és tot un honor, poder gauidir a la I CADÍ VERTICAL, aquesta cursa de muntanya que amb tanta il·lusió preparem des de La Salle, del que actualment segurament sigui el millor corredor de curses de muntanya del món.

No podem deixar passar l’oportunitat d’estar, veure , compartir i competir conjuntament amb el Kilian a la I CADÍ VERTICAL el dia 28 de setembre del 2008.

Inscripcions i informació a: http://www.lasallenatura.com/

Us hi esperem.

No hay comentarios: